Fizetési feltételek

gyogytornaszolgalat.hu (beépülő modul: koroknaimedical.salonic.hu) weboldalára vonatkozó fizetési feltételek

HATÁLYOS: 2020. MÁJUS 1-TŐL

Fogalmak:

 • Üzemeltető: SALONIC (Salonic International Kft.)
 • Weboldal: koroknaimedical.salonic.hu
 • Partner: HERBATHERAPY GYÁRTÓ, SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
 • Partner adószám: 26520395-2-42
 • Partner székhely: 1148 BUDAPEST, VEZÉR UTCA 148-150. FSZ. em 3.

Kérjük, hogy mielőtt a weboldalon keresztül bármilyen tranzakciót végrehajtana, szíveskedjen a jelen Fizetési Feltételeket gondosan elolvasni, mivel az Ön tranzakciójára a jelen „Fizetési Feltételek” vonatkoznak. Javasoljuk, hogy a későbbiekre nyomtasson ki egy példányt. Amennyiben az itt foglaltakat nem fogadja el, a Weboldalt foglalás és vásárlás intézésére nem használhatja.

 • Az Ön által a weboldalon keresztül megvásárolható utalványokat, bérleteket, termékeket vagy foglalható szolgáltatásokat Partner értékesíti, nem pedig mi. Mi kizárólag az Ön foglalásának megszervezéséért és lebonyolításáért vagyunk felelősek, azzal, hogy a Partner bennünket e körben kereskedelmi ügynökükként jelöltek ki.
 • Amennyiben a Partner Termékeinek/Utalványainak/Bérleteinek/Szolgáltatásainak ellenértékét a Weboldalunkon keresztül fizeti ki, úgy az Ön által teljesített fizetést az adott Partner nevében, annak kereskedelmi ügynökeként tesszük lehetővé, melyet az adott Partnernek fizet meg, mely bankkártyás fizetéssel történik. Ilyen esetben az Ön által teljesített fizetés sikeres beérkezésével az Önt a Partnerrel szemben a Termékek/Bérletek/Utalványok/Szolgáltatások vonatkozásában terhelő tartozás kiegyenlítésre kerül.
 • A Termékekre/Bérletekre/Utalványokra/Szolgáltatásokra vonatkozó szerződés közvetlenül Ön és az adott Partner között jön létre. Az Üzemeltetőt nem terheli felelősség a Partner által Önnek nyújtott szolgáltatásokért, ezzel együtt kérjük, tudassa velünk, ha problémába ütközik, vagy ha a helyszínen kapott Termék/Bérlet/Utalvány/Szolgáltatás nem felel meg az elvárásainak – mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy segítsünk.
 • Kérjük, hogy foglalás előtt ellenőrizze a Termékre/Bérletre/Utalványra/Szolgáltatásra vonatkozó valamennyi részletet és korlátozást.
 • Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a Partner az időpont vagy ott-tartózkodás előtt megkapják az egészségügyi vagy egyéb allergiára /egészségi állapotra vonatkozó információkat.
 • A fizetés során felmerülő esetleges hibákért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.
 • Termékek/Bérletek/Utalványok/Szolgáltatások vásárlását követően felmerülő esetleges problémákért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.
 • Üzemeltető nem vállalja felelősséget, ha a vásárló a Partner hibájából nem tudja érvényesíteni a korábban vásárolt Terméket/Bérletet/Utalványt/Szolgáltatást, ezesetben kizárólag a Partner okolható, kártérítést Partner fizet.
 • Ha egy Időpontfoglalást át kíván ütemezni vagy le kíván mondani (feltéve, hogy az átütemezést vagy lemondást – az adott esetnek megfelelően – a Partner Szerződési Feltételek és/vagy a Foglalási Szabályzat lehetővé teszik), ezt az alábbi módok valamelyikén kell kérni és megvalósítani:
  • az Ön Weboldalon található fiókján keresztül;
  • az Ön Megrendelés-visszaigazolásra vonatkozó e-mailben szereplő linken;
  • vagy olyan módon, hogy közvetlenül a helyszínnel veszi fel a kapcsolatot ennek rendezése céljából.

Ügyfélszolgálat

Ha beszélni kíván velünk, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a csapatunkkal:
E-mail: ugyfelszolgalat@salonic.hu
Postacím: SALONIC, 1111 Budapest, Karinthy Frigyes utca 23.
Telefon: +36 1 808 9165


gyogytornaszolgalat.hu (beépülő modul: koroknaimedical.salonic.hu) weboldalára vonatkozó adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a HERBATHERAPY GYÁRTÓ, SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (székhelye: HERBATHERAPY GYÁRTÓ, SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG, 1148, BUDAPEST, VEZÉR, UTCA, 148-150. FSZ. em 3., 26520395-2-42) adatkezelő által a(z) koroknaimedical.salonic.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a(z) SimplePay, OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, e-mail cím, telefonszám, szállítási adatok, számlázási adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay, OTP Mobil Kft. tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff