health icon 4 3

Árlistánk

Koroknai Medical Gyogytorna Szolgalat
  • Egyéni gyógytorna
  • Speciális terápia
  • Csoportos gyógytorna

Egyéni gyógytorna az Ön otthonában (sportrehab/rehab/műtét utáni torna/ágyhoz kötött torna). Az első alkalom részletes állapotfelmérést, a korábbi leletek, dokumentumok áttekintését tartalmazza, illetve a rövid és hosszú távú, személyre szabott kezelési terv kidolgozását. A további alkalmakon az első alkalommal összeállított kezelési terv alapján egyéni gyógytorna zajlik és az Ön által választott kiegészítő kezelést (trigger, köpöly vagy flossing) kapja meg.

 


 

Ár: 12.000,- Ft

Várható időtartam: 40 perc

Speciális mozgásterápia + kiegészítő kezelés (választható speciális kezelések: Schroth, Dorn, Bobath, McKenzie, Manual). Az első alkalom részletes állapotfelmérést, a korábbi leletek, dokumentumok áttekintését tartalmazza, illetve a rövid és hosszú távú, személyre szabott kezelési terv kidolgozását. A további alkalmakon az első alkalommal összeállított kezelési terv alapján egyéni gyógytorna zajlik és az Ön által választott speciális terápiában részesül.

 


 

Ár: 13.000,- Ft

Várható időtartam: 40 perc

Családi gyógytorna (kiegészítő terápia nélkül) 2 főtől 5 főig. Az első alkalmon a csoportos tornán résztvevő családtagok elmondhatják a céljaikat, hogy milyen problémákkal küzdenek és mit szeretnének elérni. A második alkalomtól 40 perces lesz a kezelés, ahol együtt tornázhat a család és együtt haladhatnak a kitűzött célok felé.
 
 

 

Ár: 14.000,- Ft

Várható időtartam: 40 perc

Foglaljon időpontot most!