Foglalási szabályzat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az árak tájékoztató jellegűek. Foglalása csak abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltuk valamilyen formában (pl. e-mail, telefon)

Amennyiben mégsem felel meg Önnek a foglalt időpont és szeretné lemondani azt, e-mailben vagy telefonon tudja jelezni felénk!

A terápiát online időpontfoglaló rendszerünkben foglalhatja le és fizetheti ki (gyogytornaszolgalat.hu/idopontfoglalas). Előzetes, rövid konzultáció után, az állapotának és igényeinek megfelelő gyógytornászunkat/terapeutánkat küldjük ki otthonába.

Kérjük az előre lefoglalt időpontban tartózkodjon a helyszínen, hogy terapeutánkat a megbeszélt időben fogadni tudja. Amennyiben a terápia nem valósul meg, például nem tudunk bejutni az ingatlanba, vagy a megadott időpontban nem tartózkodik otthon, a szolgáltatás díját nem tudjuk visszatéríteni, az rendelkezésre állási díjnak minősül.

A soron következő időpontot egy alkalommal van lehetősége térítésmentesen módosítani, a foglalt időpontja előtt 48 órával. Ebben az esetben adminisztrációs díjat nem számolunk fel.

48 órán belül történő lemondás esetén a rendelkezési állás díjának 50%-a kerül felszámolásra. 24 órán belül történő lemondás esetén a rendelkezési állás díjának 100%-a kerül felszámolásra.

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább!

Árlista